Lediga jobb

Mässkalender

Iscar Sverige söker nya medarbetare

ISCAR SVERIGE AB söker nya medarbetare.

Är du den vi söker?

För oss på Iscar Sverige är det viktigt att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig!

 

SÄLJCOACH SÖDRA SVERIGE

Vi söker en relationsbyggande och resultatinriktad säljcoach till södra Sverige

Som säljcoach hos oss har du daglig kontakt med våra säljare i södra Sverige. Du har personalansvar för 9 säljare och stöttar dem i sin försäljning. Du följer upp säljinsatser, kommer med råd och tips samt engagerar och inspirerar, både via telefon och vid personliga möten.

Mer information och ansökan: https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjqqfyjjn1ep00157zu99rd6i

TEKNIKCHEF

Den svenska marknaden är viktig för Iscar och vi hoppas att du vill vara med och utveckla den tillsammans med oss!

Som teknikchef hos oss har du ansvar för ditt team både i det dagliga men även i det strategiska arbetet. Din uppgift blir att driva projektarbete och coacha våra 9 tekniker runtom i landet, både på plats och per telefon. Projektarbetet består av allt från enskilda verktygstester till större processöversyner hos våra kunder.

Mer information och ansökan: https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjr69afi1085f0160yxmv5rzv

SYSTEMTEKNIKER MED KUNDKONTAKT

Är du en teknisk person som gillar utmaningar, vill ha variationsrika och spännande arbetsuppgifter samt tycker om att träffa nya människor?

MATRIX är datoriserade verktygsskåp som gör allt som det traditionella verktygsförrådet gör, plusmycket mer. Till skåpet hör programvara och artikeldatabas. Som en av våra två systemtekniker på MATRIX har du en självständig och varierande vardag. I rollen gör du allt från att medverka som tekniskt stöd vid kundmöten, till installation och utbildning, till användarsupport.

Mer information och ansökan: https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjr7k77pj0v7m0175u0g0g7yr

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Omslag VT 5 19 omslag gulingen 5 2019