Alexander Ström lämnar och Per Selskog tar över

T v: Per Selskog och Alexander Ström i Din Maskins teknikcenter i Värnamo. T v: Per Selskog och Alexander Ström i Din Maskins teknikcenter i Värnamo.

Efter 20 år som vd för Din Maskin lämnar nu Alexander Ström företaget. Hans efterträdare, Per Selskog, börjar som vd den 1 januari 2022.

För drygt tre decennier sedan grundande Alexander Ström tillsammans med tre kollegor Din Maskin. En era går nu in i en ny fas när Alexander Ström efter 20 år som vd lämnar över till Per Selskog. Per Selskog kommer närmast från systerbolaget Ravema som ingår i samma koncern och har samma huvudägare.

–Det är roligt att få lämna över ett så välskött bolag med en så fantastisk personal, säger Alexander Ström.

Han säger vidare att beslutet att lämna Din Maskin har mognat fram och att det varit känt av ägare och personal under en längre tid, men att de inte ville släppa beskedet förrän de kunde berätta hur planen för fortsättningen ser ut. Alexander Ström kommer att arbeta med verksamhetsutveckling i ett eget företag.

Din Maskin är ett av Sveriges ledande företag när det gäller försäljning av maskiner och utrustningar för plåtbearbetning. Företaget grundades 1993 och har sedan starten vuxit stadigt, år 2008 förvärvades Din Maskin av Liljedahl Group.

Idag har Din Maskin ett 50-tal anställda med verksamhet i Norge och Sverige. Företagets teknikcenter i Värnamo har ett av norra Europas största utställningar av maskiner för plåtbearbetning, med en imponerande yta på 2 200 kvm. Några av de maskintillverkare som Din Maskin representerar är Prima Power, SafanDarley, Dimeco, Omera, Starmatik och CMS.

Mer om förändringarna på Din Maskin kan du läsa i nummer 12 av Verkstadstidningen, utkommer 14 december.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2021-11-03 13:56:41

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden