Högteknologisk plåtbearbetning i Hannover

Den 23-26 oktober genomförs Euroblech. Mässan visar i vanlig ordning upp det senaste inom modern plåtbearbetning som ger exempel på självstyrande produktion, produktionslinor och många maskinnyheter.

Euroblech i Hannover är den ledande mässan i Europa när det gäller maskiner och kringutrustning för plåtbearbetning. Den senaste tekniken visas upp och många leverantörer lanserar sina nyheter till mässan.

En av många svenskar som reser till Euroblech är Anders Petttersson som är vd på maskinagenturen Intercut. Anders Pettersson säger att de kommer att satsa stort då de och systerföretaget Areg har de flesta av sina leverantörer på plats. En av Intercuts leverantörer är Messer Cutting Systems som demonstrerar MetalMaster Xcel 4020. Det är en helt ny kombiskärmaskin som kombinerar plasma- och fasskärning med extra hög precision.

Det blir även premiärvisning av flera nya fiberlasermaskiner från Durma som Intercut har agenturen för på den svenska marknaden.

-Vi kommer ha personal på plats hela tiden . I år har vi dessutom förbokade visningar med svensk personal, säger Anders Pettersson i ett pressmeddelande.

Euroblech arrangeras vartannat år och senaste upplagan lockade 60 636 besökare och 1 500 utställare.

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2018-10-17 12:29:00

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Omslag vt 03 2019Omslag gulingen 03 2019