Rekord i maskinförsäljning

Jonas Wihlborg är vd för Stenbergs. Foto: Per Sjögren Jonas Wihlborg är vd för Stenbergs. Foto: Per Sjögren

Stenbergs slog rekord i maskinförsäljning 2018. Redan i oktober hade man nått all-time-high och succén fortsatte året ut.

Det är enligt ett pressmeddelande maskinförsäljningen tillsammans med nyckelfärdiga lösningar som varit ett framgångsrecept för företaget. Stenbergs har också succesivt utvecklat tjänstesidan med utökad service till sina kunder.

Ett annat lyckat koncept har varit de välbesökta temadagar som Stenbergs varit med och arrangerat under året. Metal Inspiration Days i Jönköping 28-29 november lockade över 600 personer. Arrangemanget ska vara en mötesplats för branschen och ha olika teman. Förra årets tema Money Making Machines handlade om att visa hur det går att tjäna mer pengar i svensk tillverkningsindustri.

Stenbergs tecknade även i slutet av 2018 ett avtal med den spanska maskintillverkaren Ibarmia. Avtalet ger Stenbergs ensamrätt som importör av den spanska maskintillverkarens bearbetningsmaskiner.

Stenbergs har sedan 1919 varit en viktig partner för svensk industri och en av de större leverantörerna av cnc-styrda maskiner.

 

Gudrun Lindfors-Rönnblom E-mail:
Publicerad 2019-01-23 13:59:20

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Prislista 2019

Begagnat marknaden

Verkstadstidningen 07 2019 Begagnatmarknad 07 2019