Gühring erbjuder digitala utbildningar

 Foto: Gühring Foto: Gühring

Gühring är en av de riktigt stora tillverkarna i världen av verktyg för skärande bearbetning. Det tyska förtaget tillverkar verktyg för borrning, fräsning, brotschning, gängning, försänkning samt PKD-verktyg och spårstickningsverktyg och hållande produkter. Gühring tillverkar även verktygslagersystem Tool Management (TM).

Gühring erbjuder även en digital värld för lärande med ett brett utbud av utbildningsmöjligheter. Gühring Academy och E-Learning består av intressanta och interaktiva utbildningsprogram förser användaren med baskunskaper inom skärande bearbetning samt information om de senaste trenderna.

Utbildningsprogrammen innehåller illustrationer och animationer som presenteras på ett sätt som gör även de mest komplexa ämnen lätta att förstå. Praktiska exempel och varierade interaktiva övningar gör utbildningarna kompletta.

Gühring Academy är tillgängligt dygnet runt och är helt kostnadsfritt. Kunden bestämmer var och när denne vill förbättra dina kunskaper och höja din kompetens, steg för steg.

Per Sjögren E-mail:gudrun.lindfors-ronnblom@vtf.se
Publicerad 2019-04-03 13:31:09