Masentia har tillsatt en country manager för Sverige

Andreas Östberg har utsetts till country manager för Masentia AB i Värnamo och kommer att ansvara för Sverige. Andreas Östberg har arbetat på Masentia i drygt tio år och är väl insatt i organisationen.

–Jag är stolt och hedrad över förtroendet och mitt mål är att, tillsammans med mina kollegor, kunder och leverantörer vårda och vidareutveckla Masentias starka värdegrund, framtidstro och kompetens, säger han.

Masentias ägare Flemming Hjort är kvar som koncernens vd men Andreas Östberg blir ansvarig för den dagliga verksamheten i det svenska bolaget. Det innebär att Andreas Östberg har det övergripande ansvaret för alla avdelningar, det vill säga ekonomi, försäljning och service på Masentia AB som ligger i Värnamo.

Andreas Östberg var tidigare key account manager på företaget, han kommer även fortsättningsvis att ha kvar några av sina större kunder.

Förutom i Sverige är Masentia verksamma i Danmark, Norge och Finland. Masentia erbjuder allt från lasermaskiner till nyckelfärdiga helhetslösningar med integrerad automation. Med cirka 75 medarbetare i Norden har Masentia kompetens och den organisation som krävs för att maximera verkstadsindustrins konkurrenskraft och lönsamhet, enligt egen utsago.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2020-09-02 12:36:36

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden