Uppskattad och kunnig medarbetare på Din Maskin har gått i pension

Alexander Ström (t v), vd på Din Maskin, tackar Kjell-Arne Thorén för åren på Din Maskin. Alexander Ström (t v), vd på Din Maskin, tackar Kjell-Arne Thorén för åren på Din Maskin.

Efter nästan 24 år på Din Maskin i Värnamo har Kjell-Arne Thorén gått i pension. Hans sista arbetsdag var den 31 mars.

Det går att läsa på Din Maskins hemsida att Kjell-Arne Thorén har gått i pension. Han började på Din Maskin den 1 oktober 1997, drygt 24 år senare lämnar han nu företaget. Kjell-Arne har arbetat som säljare i södra Sverige och har varit en mycket uppskattad medarbetare, både bland kollegor och kunder.

Kjell Arne Thorén säger följande om sin tid på Din Maskin och att gå i pension:

–Jag har varit med i många spännande projekt och kommer att sakna utmaningen i att hitta den bästa lösningen för olika kunders behov och satsningar. Jag kommer även att sakna kollegorna på Din Maskin, det är ett gott gäng.

Alexander Ström, vd på Din Maskin, kommenterar:

–Det är alltid med blandade känslor man noterar att en vän och kollega lägger portföljen på hyllan. Kjell-Arne och jag har arbetat tillsammans i nästan 35 år. När jag började med plåtmaskiner var Kjell-Arne en av de som lärde mig denna bransch. Att nu tacka av honom innebär att vi blir en mycket kunnig och erfaren medarbetare fattigare, men inte minst en uppskattad kollega som vi delat många skratt och glada stunder med.

Karl-Magnus Skepö ny säljare för södra Sverige

Karl-Magnus Skepö har under det senaste året arbetat parallellt med Kjell-Arne på det södra distriktet och kommer i fortsättningen att helt ta över säljområdet. Karl-Magnus har arbetat på Din Maskin i över 20 år och har en gedigen kunskap om både maskiner och mjukvara.

–Jag ser fram emot att få ta över efter Kjell-Arne och det väl upparbetade nätverk med goda relationer som han har skapat. Som ny säljare har jag ambitionen att fortsätta det goda samarbetet med kunder inom distriktet, att mötas och tillsammans utveckla och hitta lösningar som bidrar till fortsatt utveckling för våra kunder, säger Karl-Magnus.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2021-04-22 13:18:28

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden