Framgång för FC Maskin

2021 har börjat bra för FC Maskin AB i Ulricehamn som grundades mitt under värsta coronakrisen sommaren 2020. Företaget har nu sålt två Mitsubishi trådgnistar till Svängsta Komponent & Verktygs AB.
–Känns härligt att det faktiskt fungerar, säger Fredrik Claesson ägare av FC Maskin.

De två trådgnistarna som Svängsta Komponent & Verktygs har valt att investera i har modellbeteckningen MV2400S med ett rörelseområde på 600x400x310 mm för X/Y/Z. Maskinerna kommer att levereras i maj månad.

Det som kännetecknar Mitsubishis maskiner är mycket tillförlitlig trådträdning och hög precision. Till detta kan man lägga till ett mycket attraktivt pris.

Svängsta Komponent & Verktygs är legotillverkare som specialiserat sig mot verktygstillverkning och produktion av metallkomponenter. Investeringen i nya trådgnistar genomförs som ett led i att öka kapaciteten och precisionen i verktygstillverkningen samt att även ge kapacitet för produktionskörning av trådgnistade komponenter till externa kunder.

Företagets strävan är att vara en partner genom hela kedjan från idé till löpande produktion för att erbjuda sina kunder innovativa och kostnadseffektiva lösningar för stansade och pressade detaljer.

Svängsta är en tätort i Karlshamns kommun.

Per Sjögren E-mail:per.sjogren@vtf.se
Publicerad 2021-04-22 13:23:00

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

Begagnat marknaden