L

Lönsam produktion hos Kyocera

Foto: Per Sjögren

De två sista dagarna i november genomförs JKPG Metal Inspiration Days i Jönköping. Redan i förra numret skrev vi om detta. De samarrangerade företagen Edströms Maskin, Stenbergs, Kyocera Unimerco och ABB Robotics har skapat ett koncept som blivit mycket välfunnet. Det blir femte året i följd som eventet arrangeras.

Årets upplaga fokuserar på lönsamhet "att tjäna mer pengar". De fyra arrangörsföretagen visar konkreta exempel som verkstäder kan använda sig av för att öka vinsten.

Kyocera Unimerco har temat "Svarva med hög lönsamhet" där de ställer frågan till besökarna - Hur mycket kan du tjäna på optimal spånkontroll?

Kyocera tittar på ekonomin och ser hur spånkontroll påverkar lönsamheten i produktionen vid ett verkstadsföretag. Med praktiska exempel får besökarna se hur Kyocera kan säkerställa störningsfri drift dygnet runt - och på så sätt ge ett företag en hög effektivitet och hög lönsamhet.

Varumärket JKPG Metal Inspiration Days har blivit etablerat och representanter från många verkstäder reser till Jönköping. Arrangemanget har en bra mix och bredd för kunderna, som hinner se mycket på en eller två dagar i Jönköping.

De som besöker Jönköping får tips och idéer på hur de kan effektivisera sin produktion. De fyra arrangörsföretagen kommer att visa den senaste tekniken när det gäller automation, verktygsmaskiner, verktyg för skärande bearbetning mätutrustningar, camprogram, med mera.

Per Sjögren

 

Per Sjögren
Publicerad onsdag, 01 november 2017 14:06 Uppdaterad fredag, 17 november 2017 16:15

Anmäl dig HÄR till Verkstadstidningens nyhetsbrev

Utgivningsplan

bild webb prislista 2018

Begagnat marknaden

  • omslag vt 12 2017omslag gulingen 12 2017

Sök i nyheter